INTRODUKTION

Tobe Outerwear (Vebua AB) har åtagit sig att respektera och skydda din integritet. Vårt mål är att vara tydliga med vilken information vi samlar in och hur vi använder och skyddar dina personuppgifter.

Nedanstående integritetspolicy (tillsammans med våra användarvillkor, alla andra dokument som hänvisas till i den och vår cookiepolicy) beskriver hur vi kan samla in, använda, lagra och behandla din personliga information.

Vi hoppas verkligen att du tar dig tid att läsa igenom den eftersom vi inte har något annat mål än att behålla din integritet. Kom ihåg att du kan hantera din information och skydda din integritet när som helst genom att till exempel se och redigera din information på ditt konto eller kontrollera vilken typ av cookies som används när du besöker vår webbplats.

Vilka är vi på Tobe Outerwear?

Denna integritetspolicy gäller webbplatsen tobeouterwear.com som drivs av Vebua AB (hädanefter kallad “Tobe Outerwear”, “oss” eller “vi”), ett företag registrerat i Sverige under registreringsnummer 556834-8311 och huvudkontoret ligger på Solberg 504 , 833 48 Hammerdal, Sverige. Vi har också ett lokalt filialkontor i USA på 970 Yuma St. Ste 140, Denver, CO 80204.

PRINCIPER

Denna policy är baserad på följande principer:

  • Personuppgifter ska behandlas lagligt, rättvist och öppet;
  • Personuppgifter ska endast samlas in för specifika, uttryckliga och legitima ändamål och inte vidarebehandlas på ett sätt som är oförenligt med dessa ändamål;
  • Personuppgifter ska vara adekvata, relevanta och begränsade till vad som är nödvändigt för behandlingen;
  • Personuppgifter ska vara korrekta och vid behov hållas uppdaterade med alla ansträngningar för att radera eller rätta utan dröjsmål;
  • Personuppgifter ska förvaras i en form så att den registrerade endast kan identifieras så länge som är nödvändigt för behandlingen;
  • Personuppgifter ska behandlas på ett sätt som säkerställer lämplig säkerhet;
  • Personuppgifter ska inte delas med tredje part förutom när det är nödvändigt för att de ska kunna tillhandahålla tjänster efter överenskommelse;
  • De registrerade måste enkelt utöva sina rättigheter.

VILKA PERSONUPPGIFTER INSAMLAS?

Personuppgifter är uppgifter som kan användas för att identifiera eller kontakta dig.

Enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) definieras personuppgifter som: ”all information som rör en identifierad eller identifierbar fysisk person (”den registrerade”); en identifierbar fysisk person är en som kan identifieras, direkt eller indirekt, särskilt genom hänvisning till en identifierare såsom ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, en onlineidentifierare eller till en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska, den fysiska personens genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identitet”.

Om vi ändå samlar in personuppgifter kommer vi ändå aldrig att samla in känsliga personuppgifter om dig. EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) definierar känsliga personuppgifter som “ kategorier av personuppgifter relaterade till ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, genetiska data, biometriska data, data som rör hälsa eller data som rör en fysisk persons sexliv eller sexuella läggning.”

När du använder webbplatsen och/eller köper från oss kan vi samla in olika uppgifter. I vilket fall som helst är vi förpliktigade att säkerställa att informationen vi tar emot och använder är lämplig för nedanstående syften.

A. NÄR DU GÖR ETT KÖP

Vi kan samla in och behandla följande information:

E-postadress, fullständigt namn, telefonnummer, faktureringsadress, leveransadress, information om betalningsinformation**

** När du köper kan du vara säker på att dina betalningar är säkra. Tobe Outerwear samlar inte in dina betalningsuppgifter utan endast betalningsidentifierare. Alla dina bankuppgifter samlas in endast av våra betaltjänstleverantörer som alla är certifierade för sina säkerhetsstandarder.

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så du kan köpa och ta emot din beställning
  • Så vi kan förebygga och upptäcka bedrägerier
  • Så du kan få uppdateringar om din beställning via e-post, sms eller vår app
  • Så du kan ta emot marknadskommunikation via e-post eller SMS
  • Så vi kan skicka NPS-undersökningar till dig och kontakta dig för att veta vad du tycker om våra tjänster
  • Så vi kan meddela dig om ändringar i våra tjänster
  • Så du kan få din återbetalning och vi kan hantera hela returprocessen

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för avtalet mellan dig och Tobe Outerwear (för att fullgöra och leverera dina köp), för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter och våra legitima intressen*

B. NÄR DU INTERAGERAR MED VÅR WEBBPLATS OCH/ELLER APP

Vi kan samla in och behandla följande information:

Kontaktinformation, köphistorik, information som samlas in när du besöker vår webbplats

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så du kan prenumerera på våra nyhetsbrev och få information, nyheter och erbjudanden om våra produkter
  • Så vi kan informera dig och påminna dig om alla uppgifter som förblir ofullbordade (ofullständiga beställningar, övergivna korgar)
  • Så vi kan informera dig när en produkt är tillbaka i lager
  • Så vi kan tillhandahålla, uppdatera, underhålla, förbättra och skydda vår webbplats, verksamhet och tjänster
  • Så vi kan leverera relevant webbplatsinnehåll och onlineannonser.
  • Alltså för att förebygga missbruk, brott och bedrägerier

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke (när du registrerar dig för vår NL och ber om att bli påmind när en produkt åter finns i lager) eller baserat på våra legitima intressen*

C. NÄR DU KONTAKTAR OSS

Vi kan samla in och behandla följande information:

Namn, e-postadress, telefonnummer, korrespondenshistorik, orderinformation, leveransadress, betalningsinformation, ID-dokumentation

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så du kontaktar, kommunicerar med oss
  • Så vi kan hantera, administrera alla dina frågor
  • Så vi kan verifiera din identitet när du begär ytterligare information baserat på dina rättigheter

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för avtalet mellan dig och oss, och baserat på våra legitima intressen*

D. NÄR DU ÄR MED I VÅRA TÄVLINGAR

Vi kan samla in och behandla följande information:

Kontaktuppgifter som e-postadress, fullständigt namn, telefonnummer, leveransadress, dina skriftliga svar och information som lämnats i tävlingen

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så vi kan smidigt och perfekt hantera tävlingarna (kontakta tävlande, identifiera tävlande, leverera prisleveranser)

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för avtalet mellan dig och oss

E. #tobeouterwear

Vi kan samla in och behandla följande information:

Instagram-kontonamn, foto och video

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så för att ladda upp ovanstående information skickar du till oss på några av våra plattformar (dvs. produktsidor)

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke

F. NÄR DU LÄSER IN KOMMENTARER OM OSS, TAGGA OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Vi kan samla in och behandla följande information:

Socialt hantera namn, offentligt foto och video, dina kommentarer

Vi använder ovanstående information från följande ändamål:

  • Så för att övervaka våra kunders åsikter och åsikter
  • Så för att svara på dina kommentarer

De lagliga grunderna för att behandla dina personuppgifter är:

  • Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke

* När vi förlitar oss på villkoret “legitima intressen”, kommer Tobe Outerwear alltid att uppfylla följande krav:

  • Vi måste behandla informationen för våra legitima intressen eller för de av en tredje part som vi lämnar ut den till;
  • Ovanstående intressen måste avvägas mot dina intressen. Villkoret för “legitima intressen” kommer inte att uppfyllas om behandlingen är obefogad på grund av dess skadliga inverkan på dina rättigheter och friheter, eller legitima intressen. Tobe Outerwears legitima intressen behöver inte vara i harmoni med individens för att villkoret ska uppfyllas. Men där det finns en allvarlig obalans mellan konkurrerande intressen kommer dina legitima intressen alltid att komma först.

MARKNADSKOMMUNIKATION

Om du råkar köpa eller gärna ger oss din e-postadress kommer du att få marknadsföringsmeddelanden via e-post och/eller SMS.

Dessa marknadsföringsmeddelanden är endast avsedda att varna dig om våra nuvarande och nästa erbjudanden.

Du kan självklart när som helst välja att avregistrera dig från oss.

Hur avregistrerar du dig från marknadskommunikation?

  1. NYHETSBREV
  • Genom att klicka på avregistreringslänken i slutet av mejlet
  • Genom att kontakta vår kundtjänst support@tobeouterwear.com

ANVÄNDNING AV DATA FÖR REKLAMSYFTE

Vi råkar använda data som samlats in under ditt besök för att skapa banners och annonser när du besöker andra tredje webbplatser. Dessa annonser skapas via pixlar och är baserade på information vi har om dig (som sökhistorik) vilket förklarar varför du kommer att kunna se annonser som matchar objekt som liknar dem du har kollat in på vår webbplats.

All information som används för att skapa dessa annonser är pseudonymiserad och vi kommer aldrig att använda data som tydligt identifierar dig.

Cookies

Vi använder cookies när du besöker vår webbplats – De kan aktiveras/inaktiveras via din webbläsarinställningar eller via våra cookiesinställningar (finns längst ner på denna sida). Du kan ta reda på hur du hanterar cookies på dina enheter nedan.

Cookies är datafiler som kan innehålla små mängder information och som lagras på din enhet (dator, smartphone etc) när du första gången besöker en webbplats.

Vi använder cookies av olika anledningar, såsom webbnavigering, för att låta dig lägga till varor i din shoppingväska, spara dina språkinställningar, analysera antalet besökare på vår webbplats, bedöma framgången med våra reklamkampanjer, erbjudanden och kommunikationer eller göra vår webbsidan fungerar effektivt och säkert.

DELA DIN INFORMATION

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till någon tredje part.

Däremot kan vi komma att dela din personliga information med företag som är experter inom sitt område och hjälpa oss att driva webbplatsen, bedriva vår verksamhet eller betjäna dig.

Oroa dig dock inte! Var och en av våra tjänsteleverantörer har valts ut av oss för deras förmåga att tillhandahålla de särskilda tjänster som behövs, inklusive deras förmåga att hantera din personliga information. Alla dessa leverantörer ger tillräckliga garantier för att implementera de tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att uppfylla kraven i GDPR och vår egen.

Vi delar dina personuppgifter i följande fall:

  • Till alla medlemmar i vår grupp, vilket betyder våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag;
  • I händelse av att vi säljer eller köper någon verksamhet eller tillgångar, kan data lämnas ut till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar;
  • Om vi är skyldiga att avslöja eller dela dina personuppgifter för att följa någon rättslig skyldighet, eller för att verkställa eller tillämpa våra villkor och andra avtal; eller för att skydda rättigheterna, egendomen eller säkerheten för Tobe Outerwear, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer i syfte att skydda mot bedrägerier och minska kreditriskerna;
  • Om vi behandlar det på uppdrag av en kund;
  • Till företag för att fullgöra något avtal som vi ingår med dig eller dem och som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster på ett adekvat sätt, såsom betaltjänstleverantörer, leveransföretag eller vårt lager.
  • Till andra professionella tjänsteföretag som webbplatsvärdar, reklam-/marknadsföringsbyråer och analys- eller sökmotorleverantörer som hjälper oss att driva, förbättra och optimera webbplatsen eller hjälper oss att lagra dina data.
  • Med ditt uttryckliga samtycke.

ÖVERFÖRING AV DIN INFORMATION UTANFÖR DET EUROPEISKA EKONOMISKA OMRÅDET

Om en tredjepartsleverantör är belägen utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet kommer vi alltid att säkerställa att överföringen av personuppgifter kommer att skyddas av lämpliga skyddsåtgärder, nämligen användningen av standardklausuler för dataskydd som antagits eller godkänts av Europeiska kommissionen där dataskyddet myndigheten anser inte att tredjelandet har adekvata dataskyddslagar eller med företag som är Privacy Shield-certifierade.

VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?

När som helst när vi innehar eller behandlar dina personuppgifter är dina rättigheter följande:

DINA RÄTTIGHETER

HUR VI FÖRSVARAR DINA RÄTTIGHETER

Rätt att bli informerad

Vårt mål är att vara så tydliga som möjligt med hur vi använder och behandlar dina uppgifter. Du kommer enkelt att kunna hitta detta sekretessmeddelande på olika platser på vår webbplats och app. Du kan begära en pdf. kopia av detta meddelande genom att kontakta oss .

Rätt till tillträde

Du har rätt att begära en kopia av den information som vi har om dig. Observera att det finns undantag från denna rättighet. Vi kanske inte kan göra all information tillgänglig för dig om till exempel att göra informationen tillgänglig för dig skulle avslöja personuppgifter om en annan person, om vi är juridiskt förhindrade att lämna ut sådan information eller om din begäran är uppenbart ogrundad eller överdriven.

Rätt till rättelse

Du har rätt att korrigera uppgifter som vi har om dig som är felaktiga eller ofullständiga. Du kommer att kunna korrigera/redigera den information vi har om dig i dina kontoinställningar.

Rätt att bli bortglömd

Under vissa omständigheter (dvs. om vi inte har ett juridiskt skäl att fortsätta att lagra dina uppgifter) kan du begära att de uppgifter vi har om dig raderas från våra register.

Rätt att begränsa behandlingen

Under vissa förutsättningar har du rätt att begränsa behandlingen av dina uppgifter.

Rätt till portabilitet

Du har rätt att få de uppgifter vi har om dig överförda till en annan organisation på ett säkert och säkert sätt.

Denna rättighet gäller endast för personuppgifter som Tobe Outerwear innehar och måste innehas av Tobe Outerwear genom samtycke eller för fullgörande av ett kontrakt, och behandlingen utförs på automatiserade sätt.

Rätt att invända

Du har rätt att invända mot vissa typer av behandling såsom direktmarknadsföring. Du kan när som helst avregistrera dig från våra nyhetsbrev, till exempel genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i slutet av våra nyhetsbrev.

Rätt att återkalla samtycke

Om du har gett Tobe Outerwear ditt samtycke att behandla dina uppgifter har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke.

Rätt att klaga till en tillsynsmyndighet

I händelse av att Tobe Outerwear inte har svarat korrekt på din begäran har du rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet. Tobe Outerwears tillsynsmyndighet är Dataskyddsmyndigheten (DPA). Du hittar deras kontaktuppgifter här: https://www.datainspektionen.se/in-english/contact-us/

 

FÖR ATT ÅTKOMMA VILKEN PERSONLIG INFORMATION SOM HÅLLS KRÄVS IDENTIFIERING

När du begär tillgång till din information måste vi använda alla rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan vi gör det. Dessa åtgärder finns endast för att skydda din information och för att minska risken för identitetsbedrägeri, stöld eller obehörig åtkomst till din information.

Vi ber dig därför vänligen att skicka oss original eller bestyrkta kopior av följande dokumentation: pass, identitetskort, födelsebevis eller körkort. Ett av ovanstående dokument krävs för att begära personlig information.

Vi kommer att försöka svara inom en månad. Om du vill utöva någon av ovanstående rättigheter, vänligen kontakta oss.

HUR LÄNGE BEVARAR VI DIN INFORMATION?

Vi kommer att hålla dina personuppgifter så länge som du har ett konto och så länge som är nödvändigt för att följa våra juridiska/regulatoriska skyldigheter, lösa tvister, förhindra bedrägeri och missbruk eller upprätthålla våra villkor.

När vi inte längre behöver behålla dina personuppgifter kommer de att raderas eller anonymiseras så att du inte längre kan identifieras utifrån dem.

Vi förstör på ett säkert sätt all finansiell information när vi har använt den och inte längre behöver den.

HUR ÄR DINA PERSONUPPGIFTER SÄKERT?

Tobe Outerwear kommer att använda alla rimliga ansträngningar för att skydda din personliga information. Vi använder de senaste industristandarderna och säkerhetsåtgärderna såsom SSL/TLS-kryptering för att skydda användardata och personlig information.

Vårt mål är att ha alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa en säkerhetsnivå som är lämplig för risken med att behandla och använda personuppgifter. Vi har säkerhetsprocesser på plats för att säkerställa den pågående konfidentialitet, integritet, tillgänglighet och motståndskraft för våra eller tredje parts behandlingssystem och tjänster samt möjligheten att återställa tillgängligheten och tillgången till personuppgifter i rätt tid i händelse av en fysisk eller teknisk incident.

Dina uppgifter lagras alltid i säkra miljöer och vi tillhandahåller utbildning till vår personal om bästa praxis för dataskydd och kräver att de ingår ett sekretessavtal.

Du kan komma åt och redigera personlig information efter att du har loggat in på ditt konto. För att logga in måste du känna till dina inloggningsuppgifter – e-postadress och lösenord. Det finns inget sätt att komma åt personlig information utan att känna till inloggningsuppgifterna, därför kan ingen obehörig part komma åt den. Vi ber dig därför att hålla ditt lösenord hemligt och att inte dela det med någon person (även en vän!). Vänligen meddela oss omedelbart om du vet eller misstänker att du har förlorat din inloggning eller att någon annan använder ditt konto.

LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER ELLER SOCIALA MEDIER

Vår webbplats eller nyhetsbrev kan ibland innehålla länkar till och från andra webbplatser för våra partners, annonsörer och affiliates. Observera att denna integritetspolicy endast gäller denna webbplats. Om du besöker någon av dessa webbplatser, föreslår vi därför att du läser deras egen integritetspolicy eftersom vi inte accepterar något ansvar eller ansvar för dessa policyer.

HUR MAN KONTAKAR OSS

Om du har några frågor om denna integritetspolicy och/eller har någon förfrågan som rör dina personuppgifter, vänligen kontakta oss online på support@tobeouterwear.com eller skicka oss ett brev till Data Privacy, Tobe Outerwear, Solberg 504, 833 48 Hammerdal, Sverige.

ÄNDRINGAR AV VÅR SEKRETESSPOLICY

Vi håller vår integritetspolicy under regelbunden översyn. Vi kommer att publicera eventuella uppdateringar på denna webbsida. Om betydande ändringar görs kommer vi att kontakta dig direkt via e-post så att du kan granska ändringarna. Kom tillbaka ofta för att se eventuella uppdateringar eller ändringar av vårt sekretessmeddelande.

 

Sekretesspolicyn uppdaterades senast 21 Juni 2022.